Babor Behandlingsmeny 


Alla våra behandlingar passar både kvinnor och män.

REGATTA SPA SIGNATURE TREATMENT

Hanko Bliss Top-to-Toe 160 
Ansikte & Kropp 90 min

Behandlingen inleds med en krämig kroppspeeling rik på tranbär och vårdande termalvatten som förnyar, jämnar ut och stimulerar huden. Följs av en intensiv behandling för ryggen som tar hand om spända och trötta muskler med en avslappnande ryggmassage samt en djuprengörande, varm lermask. Behandlingen avslutas med en effektiv Quick-fix-behandling för ansiktet där huden maximeras med fukt och återfår sin energi och vitalitet.

PRISLIST & ONLINEBOKNING ANSIKTE 

Grand Cru - The Rose 80
Ansiktsbehandling 50 min

Den ultimata Grand Cru behandlingen med ett hjärta av ros , där vi skapar en total upplevelse för alla fem sinnen. En anti  - age behandling i rosens tecken med doft och extrakt av damascenaros. Fina linjer och rynkor reduceras och huden mättas med fukt och näring. Rosiga kinder och sammetslen lyster utlovas. Innehåller även fotbad samt fotmassage.

The Treatment By Sea Creation 290 
Ansiktsbehandling 100 min

Exklusiv behandling med magi från havets djup, en fullständig lyx för tidlös skönhet. Skäm bort din hud med det bästa inom anti-age från över 20 års forskning. Den unika kombinationen av aktiva ingredienser från bland annat algextrakt av Grön Kaviar och energirika Glycocean GP3, vilka tillsammans maximerar hudens alla naturliga funktioner. De ger även ett effektivt skydd mot för tidigt hudåldrande, ökar elasticiteten och minskar befintliga linjer. Med vågor av varma obsidianstenar och kalla korallstenar blir behandlingen en unik upplevelse olik någon annan.

The ReVersive Glow 180 
Ansiktsbehandling 80 min 

En intensiv behandling som ger en återväckt föryngrad hud, ny vitalitet, lyster, ökad fasthet och en jämnare hudton. En pre-anti-age behandling med lätta texturer som tar hand om de första tecknen på föråldrad hud från alla håll: Det naturliga åldrandet, miljörelaterat åldrande och emotionell stress. Produkternas doftessens har fått inspiration från BABORs egna rosor som växer i ägarfamiljens trädgård.

The HSR 180 
Ansiktsbehandling 80 min  

Den ultimata anti-age behandlingen som ger en fastare ansiktskontur, reducerar linjer, stärker och lyfter huden. Aktiva anti-age-ingredienser arbetar tillsammans i rika texturer för att förbättra hudens elasticitet och fasthet. Behandlingen kombineras med en specifik lifting-massage som blandar djupa och lugnande rörelser för ett optimalt lyftande resultat.

 

The Cure 120 
Ansiktsbehandling 70 min  

Detox-behandling med ”retinol-effekt” för stressad hud i behov av förnyelse. Ökar kraftigt hudens förnyelseprocess och förbättrar de första tecknen på hudåldrande som fina linjer, minskad elasticitet, torrhetslinjer och pigmentförändringar. Har även en utrensande effekt som rengör och samtidigt skyddar huden från toxiner. Ger en föryngrande effekt och huden återfår vitalitet och lyster.  Hangö All In 85 
Ansiktsbehandling 50 min 

Klassik ansiktsbehandling där upplevelse och resultat baseras på vad just din hud behöver. Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen och väljer med omsorg produkter som möter dina behov.

Hangover Fix 45 /85 
Quick-Fix ansiktsbehandling 25 min 

En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. BABORs mest unika och älskade produkt, ger huden en superboost av fukt. Torrhetslinjer suddas ut och huden återfår sin vitalitet och energi. 

Lift Express 49 /89 
Quick-Fix ansiktsbehandling 25 min 

En effektiv behandling med snabba och synliga resultat. Torrhetslinjer suddas ut, huden blir fastare, jämnare och får maximal lyster. Det perfekta snabblyftet! KROPP 

Kurbad 60 min 65 €

Kurbad i samband med en behandling 50  
Kleopatrabadet med mjölk & honung

Limebad / Rosenbad / Lavendel / Mysk


Eifelfango SPA 120  
Kroppsbehandling 60 min 

En detoxande behandling som börjar med en mineralsaltpeeling från topp till tå, följt av en lerinpackning av Eifelfangolera som stöder de metaboliska processerna och reducerar muskelspänningar. Under tiden du har din kroppmask kan du välja till en hår och skalp behandling med varma oljor och hårbottenmassage. I tillägg kan du boka en massage till den du tycker om och avsluta behandlingen i ett gemensamt kurbad. Lerdryck ingår.

Sugar GLOW 60  
Kroppsbehandling 30 min 

Låt huden glänsa! Med vår egen organiska peeling får du en helkroppspeeling, en avslappnande spamassage för rygg och nacke och återfuktning av hela kroppen. I tillägg kan du boka vår hår & skalp behandling med hårbottenmassage med varma oljor och hårinpackning. Du kan också boka en massage till den du tycker om och avsluta behandlingen i ett gemensamt kurbad.


Hanko Breeze 150  
Kroppsbehandling 60 min 

Denna behandling kan beskrivas som en frisk fläkt! Torrborstning av hela kroppen som följs av en renande spirulinainpackning. En effektiv quick fix-behandling för ansiktet med en spirulinamask som lämnar huden vitaliserad, återfuktad och detoxad. I tillägg kan vi förbereda ett energigivande limebad. Behandlingen avslutas med återfuktning av hela kroppen med Babors limeinspirerade produkter. Efter behandlingen får du en spirulina shot.


DIY Spa Ritual 25 
“Do it yourself” behandling. Ta hand om dig själv och uppgradera din upplevelse i SPAt med BABORs vårdande SPA-kit: Mild ansiktspeeling, Krämig kroppspeeling, Fuktgivande ansiktsmask.


Sand & Sea 120 
Kroppsbehandling 60 min 

Behandlingen inleds med en effektiv mineralsalt-peeling tillsammans med en närande olja som sprids ut över hela kroppen. Därefter masseras en smörjande och fuktgivande inpackning med mandelolja, termalvatten och stamcellsextrakt in över hela kroppen som skyddar huden mot för tidigt åldrande. Huden blir silkeslen och återfår sin mjukhet. Du väljer själv din upplevelse och doft. 


Duo-behandling 
Du & Jag i Hangö 150 min 160 € / pers

En av er går på klassisk massage (90 min) medan den andra avnjuter en helkroppspeeling, spamassage för ryggen samt rygginpackning som avslutas med en vitaliserande ansiktsbehandling. Efter det följer ett vårdande kurbad för två där ni kan njuta av ett glas mousserande vin och bara ha tid för varandra.

Avslappnande huvudmassage 30 min 40 


MASSAGE 


Alla våra  massager utförs av utbildade massörer. Våra massörer lokaliserar eventuella spänningar, skador, muskelsvaghet, stelhet och muskelknutor. Behandlingen skräddarsys och byggs upp efter dina behov. Vi  kombinerar klassisk- och sportmassageteknik, värme- och kylbehandling samt passiv stretching. Vid behov ger vi även råd på övningar som du kan göra hemma mellan behandlingarna.

Hangö Classic Massage 30 min – 45 € / 50 min – 65 € / 90 min – 110 


HÄNDER & FÖTTER

Feet First 45 
Fotbehandling 25 min

Intensiv behandling för trötta och torra fötter. Inleds med ett uppfräschande och renande fotbad följt av en svalkande peeling som mjukar upp och avlägsnar torr hud. Avslutas med en massage och fot-inpackning som förnyar, återfuktar och ger ny energi till dina fötter.

Hands On 45 
Handbehandling 25 min

En intensiv behandling för torra händer med trasiga nagelband och sköra naglar. Inleds med en varm tranbärspeeling som förnyar och avlägsnar den torra huden händerna. Följs upp med en närande handmask rik på nattljusolja och melonextrakt som arbetar fuktgivande. Avslutas med en hand-massage som gör att dina händer och naglar känns som nya.

Fotvård 72  (84 med lackning)
Fotbehandling 60 min

En komplett Spa pedikyr behandling där fötterna blir som nya igen! Här ingår både rengöring, mineralsaltpeeling där man arbetar för att få bort ev. förhårdnader samt en uppvärmd fotmask som förbättrar blodcirkulationen. Naglarna klipps filas, nagelbanden vårdas samt om önskas lackning med valfritt BABOR nagellack som du får med dig hem.Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som återfuktar fötterna och lämnar dig med lätta fötter. ADD-ONS

Frans- & Brynfärgning (inkl. formning) 39 
Frans- & Brynfärgning 25 
Brynfärgning (inkl. formning) 25 
Fransfärgning 20 
Brynformning 20 
Portömning 20 

Lackning (händer eller fötter) 25 € Ett BABOR-nagellack ingår i behandlingen.
VAXNING

Ben (hel) 40 min - 60 €
Ben (halv) 20 min - 45 €
Ryggen 30 min - 55 €
Bikinilinjen 20 min - 32 €
Axiller 20 min - 30 €


PRISLIST & ONLINEBOKNING