Välkommen att koppla av och njuta


Välkommen att koppla av och njuta i ett spa där du har huvudrollen. Utöver allmänna bassänger och bastun kan du välja mellan Babor högklassiga skönhets- och wellnessbehandlingar samt produkter. Wellnesstjänsterna kompletteras av yogapass, Duo-behandlingar samt specialträningsprogram för nybörjare, aktiv- och toppidrottare.

Babor Signature SPA

Regatta SPA är det enda BABOR Signature SPA –certifierade wellnesscentret i Finland. Vi vårdar din skönhet på ett holistiskt sätt. Skäm bort dig själv med kroppsbehandlingar eller njut av högklassiga ansikts-, fot-, Duo- och handbehandlingar som våra professionella kosmetologer erbjuder.

Hur skulle det till exempel vara med en Hangover Quick Fix som är fuktgivande för ansiktet efter en lång dag?

Vi rekommenderar:
Eifelfango SPA 120€ / Vartalohoito 60 min
Hangover fix 45 € / Quickfix 25 min

Läs mer om Babor behandlingarna


MASSAGE

På Regatta Spa är du i kunniga händer. Massagetjänsterna sköts av våra skolade massörexperter. Vi erbjuder något för alla: klassisk massage, massage med osteopatisk teknik, zonterapi och thaiyoga-massage.


YOGA

Regatta Spas bjuder på högklassiga yogatjänster. Vi erbjuder yogapass för spagäster och företag, samt ett brett utbud av kurser inriktade på wellness. Priser från 150€/60 min. Fråga gärna mera av oss!

För privat personer: Avslappnande Yinyoga Energiserande Flowyoga Tema yoga (födelsedagar, möhippa, fester etc.)

För företag: Mind & Body Relax timme Mindfulness föreläsning och övningar

TRÄNING & COACHING

För Regatta Spas träningsintresserade och toppidrottare erbjuder vi personal training och coaching tjänster. Vi inriktar oss på på motion och wellness, som ger kvalitativa coaching- och motionstjänster både för privatpersoner och företag.

Kunderna ges möjlighet att utnyttja Hangös motions- och idrottsmöjligheter, så som segling, ridning, golf, tennis, paddling, löpning och triathlon.

Pris: 105 €/ 60min

Fråga mera av oss