Uusi Regatta SPA  


Regatta SPAn Babor kauneudenhoitopalvelut, Solsidan -ravintola ja terassi, tilaussaunat sekä kokoustilat ovat avoinna kaikille koko kesän ajan. Huomioithan, että uima- allasosasto on hotellivieraiden ja osakkaiden käytössä 1.6. - 31.8. välisenä aikana. Tervetuloa! 


Uusi Regatta SPA on ainutlaatuinen kylpylä, joka yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa. Pääset hemmottelemaan itseäsi henkeäsalpaavan merimaiseman äärellä, kuntoilemaan huippuvalmentajien opastuksella sekä herkuttelemaan keittiön makuelämyksillä. 

Regatta SPAssa on täysimittainen 25-metrinen uima-allas (+27°C), terapia-allas (+32°C) sekä monipuolinen saunaosasto, jota voi myös varata yksityis- ja yrityskäyttöön. 

Hangosta tuli vilkas kauppapaikka ja vuonna 1879 rakennetun kylpylälaitoksen ansiosta elävä kylpyläkaupunki, joka tarjosi yhdessä Hangon Casinon kanssa puitteet ylelliselle elämälle. Kylpylä toimi kesäsesongin aikaan ja sisälsi erilliset osastot miehille ja naisille. Uusi Hangon Regatta SPA palauttaa kylpyläkulttuurin Hankoon ympärivuotiseksi nautinnoksi kaupungin asukkaille ja vieraille ympäri maailman. 


Lue lisää hyvinvointipalveluista