HIERONTA

Regatta SPAssa olet osaavissa käsissä. Koulutetut huippuosaajat vastaavat monipuolisista hierontapalveluista. Laajasta palvelutarjonnastamme löytyy jokaiselle jotain: klassista hierontaa, hierontaa osteopaattisin tekniikoin sekä thaijooga -hierontaa.

Osteopaattinen hoito alkaa lyhyellä haastattelulla ja alkututkimuksella. Hoitaja käyttää tilannekuvan luomiseen itselleen luontaisinta tapaa. Tämä voi olla yleiskatsaus keholle seisten ja makuulla, yksinkertainen liiketestaus tai esim. huomiota tarvitsevan alueen määritys palpaatio taidon avulla.

Klassinen osteopatia hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Siten ongelma-aluetta kuormittavia jännitemalleja autetaan rentoutumaan muualtakin kehosta, jolloin vaikutus on kauaskantoinen. Hoidolle tyypillistä on oskillaatiorytmin avulla jännityksien vapautuminen ja nestekierron avautuminen. Hoitaja usein kohdentaa tekniikan ns. luontaisen vipuvarren avulla esim. yläraajan liikkeen avulla niskan ja hartialueen rentoutuminen. Täten hoidoilla saadaan aikaan syvä ja kokonaisvaltainen vaikutus joka tukee yleistä ihmisen hyvinvointia.