Babor Hoitomenu


Kaikki hoitomme soveltuvat sekä naisille että miehille.

Regatta Spa Signature Treatment: Hanko Bliss Top-to Toe  130 €
Kasvot & Vartalo: 100 min

Erittäin hienojakoista mineraalisuolaa ja ravitsevaa hoito öljyä sisältävä kokovartalokuorinta. Kuorinta stimuloi ihosolujen uusitumista ja tekee ihon silkkisen pehmeäksi. Tämän jälkeen seuraa tehokas selän alueen hoito, joka hellii väsyneitä ja kiristyneitä lihaksia sisältäen rentouttavan hieronnan sekä lämpimän syväpuhdistavan naamion. Hoidon lopuksi teemme vielä tehokosteuttavan pika-kasvohoidon, mikä jättää ihon energisen ja hyvinvoivan näköiseksi.

KASVOT

THE Treatment - By Sea Creation 290€
Kasvohoito: 100 min

Ainutlaatuinen syvänmeren ihmeitä tekeviin raaka-aineisiin perustuva täydellinen LUXUS-hoito. Ylellinen yhdistelmä aktivoivia ainesosia, joka sisältää mm. Glycocéane GP3- proteiinia sekä vihreä kaviaari – ja merilevä uutetta. Hoito aktivoi kaikkia ihon luonnollisia toimintoja, auttaa ehkäisemään tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista ja vähentää jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä ihossa. Lämpimien laavakivien ja kylmien korallikivien aaltoilevat hierontaliikkeet tekevät tästä ennen kokemattoman hoitoelämyksen.

The ReVersive Glow 180€
Kasvohoito: 80 min

Ihon toimintoja aktivoiva tehohoito auttaa lisäämään ihon elinvoimaa antaen sille nuorekasta kuulautta samalla vahvistaen ihoa ja tasoittaen ihon väriä. Tämä hoito sopii erinomaisesti juuri silloin, kun ihossa on havaittavissa ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä. Hoidossa käytettävien tuotteiden miellyttävä tuoksu ja koostumus ovat saaneet inspiraationsa BABOR -tuotemerkin omista ruusuista, joita kasvatetaan omistajaperheen omassa puutarhassa.

The High Skin Refiner  180€
Kasvohoito: 80 min

Kasvonpiirteitä muokkaava kasvohoito, joka myös pehmentää juonteita ja kiinteyttää ihoa. Aktiiviset ja ravitsevat anti-age vaikuttaja-aineet mahdollistavat ihon kimmoisuuden ja kiinteyden elpymisen. Hoidon aikana tehdään myös erityinen kiinteyttävä kasvohieronta, jossa sekä voimakkaat ja rauhoittavat hierontaliikkeet antavat optimaalisen kiinteyttävän vaikutuksen.

The Lift 120€
Kasvohoito:  80min

Doctor Baborin kiinteyttävä ihosoluja aktivoiva kasvohoito ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Ehdottomasti paras anti-age hoito iholle, joka on menettänyt kimmoisuutensa ja eloisuutensa. Pika-kiinteytys, joka tuntuu ja selvästi näkyy hoidon jälkeen.

The Cure 120€ 
Kasvohoito: 80min

Doctor Babor Detox- hoito stressaantuneelle uusitumista kaipaavalle iholle. Moninkertaistaa ihon uusiutumisprosessia ja taistelee ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan kuten, hienot hiusjuonteet, vähentynyt ihon kimmoisuus ja ihon pigmenttimuutokset. Tehokas vitamiini cocktail vahvistaa ihoa ja lisää ihon vastustuskykyä. Lopputuloksena ihoa nuorentava ja ihon elinvoimaa lisäävä vaikutus.

Hanko After Beach 85€ 
Kasvohoito: 50min

Ihon kimmoisuutta ja ihon omaa luonnollista vastustuskykyä lisäävä hoito. Vahvistava, korjaava ja uudistava hoito stressaantuneelle iholle sekä rauhoittamaan ja virkistämään auringon paahtamalle iholle. 

Hangö The Healer  85€
Kasvohoito: 50 min

Jooga – tunti kasvoille! Rauhoittava ja jälleen rakentava kasvohoito, joka välittömästi helpottaa erittäin herkistyneen ihon oloa. Punoitus, ihon ärtyneisyys ja kutina vähenevät välittömästi ja iho saa takaisin luonnollisen tasapainonsa

Hanko All In 85€
Kasvohoito: 50min

Perinteinen kasvohoito, jossa kosmetologi räätälöi juuri sinulle sopivan hoidon huolella valituilla tuotteilla ihosi hoitotarpeita vastaten. Hoito sisältää tervetulo rituaalin, ihon alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kevyen kasvojen paineluhieronnan ja hoitonaamion.

Hanko Hang-over Fix  45€ / 85 €
Ihon pikakaunistava kasvohoito: 20min/45min 

Hyvä kosteustasapaino on hyvässä kunnossa olevan ihon perusta! Baborin tunnetuimmat ja suosituimmat tuotteet ovat ihon tehokosteuttajia. Ihon kuivuudesta johtuvat pinnalliset juonteet tasoittuvat, lopputuloksena on elinvoimainen ja virkistynyt iho. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää ’Power - smoothie Shotin’.

Hanko Lift Express 49€ / 89€
Ihon pikakaunistava kasvohoito: 20 min/49min

Nopeasti ja näkyvästi vaikuttava tehohoito. Kuivuudesta johtuvat pintajuonteet silenevät. Hoito tasoittaa ja napakoittaa ihoa antaen upean kuulauden kasvojen iholle. Tehokas pikakiinteyttäjä! Hoitoon sisältyy, kasvojen kuorinta, kiinteyttävä ampulli ja erityinen lifting - hieronta. Babor 3:n ampullin tutustumispakkaus sisältyy hoitoon. Arvo noin 20€

VARTALOHOIDOT

DIY- Spa Kit 25€
“Tee se itse “-hoito. 

Hemmottele itseäsi kylpylässä ja kokeile Babor - sarjan SPA -hoitotuotteita esim. saunan yhteydessä.  Sis. Voidemaisen kasvojen kuorintavoiteen ja kosteusnaamion.

Sand & Sea vartalohoito 120 €/80min

Ylellinen hierovin liikkein tehtävä runsaasti karpaloa sisältävä koko vartalokuorinta, joka uudistaa ja pehmentää karheaa ihoa.  Tehokkaasti kosteuttavaa ja ravitsevaa manteliöljyä sekä kantasoluja sisältävä vartalonaamio hierotaan kevyesti koko vartalolle. Vartalon ihosta tulee hehkuvan pehmeä.

Valitse mieluisesi vartalonhoito seuraavista:

Vartaloa muokkaava – hunajainen kukkaisaroma sis. appelsiinia ja mimoosaa Kehoa energisoiva -  sis. Inkivääriä, limeä, mandariinia ja jasmiinia Rentouttava – sis. rauhoittavaa laventelia, minttua, sitruunaa ja vaniljaa Tasapainottava ”Cashmere Wood” – lämmittävät maustetuoksut pippuri, kardemumma, chili ja vetiver

HIERONTA

Hierontahoitomme tekevät koulutetut urheiluhierojat. Urheiluhieronnalla on klassista hierontaa tehokkaampi ja lihasta muokkaavampi vaikutus.  Hoidot mitoitamme hoitotarpeidesi mukaisesti. Käytämme hoidossa perinteistä hierontaa, urheiluhierontaa, kuuma- ja kylmähoitoja sekä passiivisia venytyksiä. Annamme myös tarvittaessa kotihoito-ohjeita hyvinvointisi ylläpitämiseksi.

Hangon perinteinen urheiluhieronta
Hanko Classic 45€/30min. 65/50min. 110€/90 min.

JALAT JA KÄDET

Feet First 45 €/ 20 min

Tehokas hoito väsyneille jaloille. Virkistävä ja turvotusta poistava jalkakylpy sisältää myös ihoa pehmentävän jalkojen ja säärten kuorinnan. Kevyt jalka hieronta ja naamio kosteuttavat ja tekevät jalkasi kevyen oloisiksi. 

Hands On 45€/ 20min, lakkauksen kanssa 58€ 30min

Tehokas hoito kuiville käsille ja kynsille. Lämmitetty käsille ja käsivarsille tehtävä karpalo-kuorinta uudistaa ja ravitsee käsien ihoa. Ravitseva käsinaamio sisältää runsaasti helokkiöljyä ja meloni-uutetta. Sisältää myös käsien ja käsivarsien hieronnan. Kynsien lakkaus lisäpalveluna.


LISÄPALVELUT 

Lisäpalvelut 15-30min.

Lift me Up – Ihon pikakaunistaja  -kasvoja kohottava hoitoampulli 30€
Beautiful Eyes 20€ - Turvotusta poistava ja kosteuttava silmänympärysihon hoito.
Päänhieronta 20€ - Rentouttava päänahan hieronta hiusten kiiltoa lisäävällä öljyllä.
Babor Boost 20€ - Kosteutta ihoon sitova hoitoampulli.
Mekaaninen ihonpuhdistus 20€
Ripsien& Kulmien värjäys kestovärjäys 35€
Kulmien muotoilu 20€
Kulmien muotoilu& värjäys 50€
Kynsien lakkaus (kädet tai varpaat) 25€ Sisältää Baborin lakkapullon.

MEIKKAUSPALVELU

Silloin kun haluat näyttää kaikkein parhaimmillasi tai halutessasi lisäopastusta meikkauksessa voimme tarjota sinulle meikkituotteita sekä neuvoja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Kysy lisää tarvittaessa!

VAHAUSKÄSITTELYT

Koko jalat (1/1) 40min 60€ Sääret (1/2) 20min 45€ Selkä 30min 55€ Bikiniraja 20min 32€ Kainalot 20 min. 30€


Varaa hemmotteluhetki