Babor Signature SPA hoitomenu


Kaikki hoitomme soveltuvat sekä naisille että miehille.

Hanko Bliss Top-to Toe 130€/ Kasvot & Vartalo 100min
Erittäin hienojakoista mineraalisuolaa ja ravitsevaa hoito öljyä sisältävä kokovartalokuorinta. Kuorinta stimuloi ihosolujen uusitumista ja tekee ihon silkkisen pehmeäksi. Tämän jälkeen seuraa tehokas selän alueen hoito, joka hellii väsyneitä ja kiristyneitä lihaksia sisältäen rentouttavan hieronnan sekä lämpimän syväpuhdistavan naamion. Hoidon lopuksi teemme vielä tehokosteuttavan pika-kasvohoidon jättäen ihon energisen ja hyvinvoivan näköiseksi.


Kasvot

SeaCreation 290 € / 80 min
Ainutlaatuinen syvänmeren ihmeitä tekeviin raaka-aineisiin perustuva täydellinen LUXUS-hoito. Ylellinen yhdistelmä aktivoivia ainesosia, joka sisältää mm. Glycocéane GP3- proteiinia sekä vihreä kaviaari – ja merilevä uutetta. Hoito aktivoi kaikkia ihon luonnollisia toimintoja, auttaa ehkäisemään tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista ja vähentää jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä ihossa. Lämpimien laavakivien ja kylmien korallikivien aaltoilevat hierontaliikkeet tekevät tästä ennenkokemattoman hoitoelämyksen.

The Lift by Doctor Babor 120 €/ 80 min
Doctor Baborin kiinteyttävä ihosoluja aktivoiva kasvohoito ihon näkyviä  ikääntymisen merkkejä vastaan. Ehdottomasti paras anti-age hoito iholle, joka on menettänyt kimmoisuutensa ja eloisuutensa. Pika-kiinteytys, joka tuntuu ja selvästi näkyy hoidon jälkeen.

After Beach - kasvohoito 85 €/ 50 min
Ihon kimmoisuutta ja ihon omaa luonnollista vastustuskykyä lisäävä hoito. Vahvistava, korjaava ja uudistava hoito stressaantuneelle iholle sekä rauhoittamaan ja virkistämään auringon paahtamalle iholle.  

T.H.E. Cure 120 €/ 80 min
Doctor Babor Detox- hoito stressaantuneelle uusitumista kaipaavalle iholle.
Moninkertaistaa ihon uusiutumisprosessia ja taistelee ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan kuten, hienot hiusjuonteet, vähentynyt ihon kimmoisuus ja ihon pigmenttimuutokset. Tehokas vitamiini cocktail vahvistaa ihoa ja lisää ihon vastustuskykyä. Lopputuloksena ihoa nuorentava ja ihon elinvoimaa lisäävä vaikutus.

Hanko All -In 85 €/ 50 min
Perinteinen kasvohoito, jossa kosmetologi räätälöi juuri sinulle sopivan hoidon huolella valituilla tuotteilla ihosi hoitotarpeita vastaten. Hoito sisältää tervetulo rituaalin, ihon alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kevyen kasvojen paineluhieronnan ja hoitonaamion.

Hang-over Fix 45 €/ 20 min. 85 €/ 45 min 
Hyvä kosteustasapaino on hyvässä kunnossa olevan ihon perusta! Baborin tunnetuimmat ja suosituimmat tuotteet ovat ihon tehokosteuttajia. Ihon kuivuudesta johtuvat pinnalliset juonteet tasoittuvat, lopputuloksena on elinvoimainen ja virkistynyt iho. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää ’Power -smoothie Shotin’.

Hanko Express Lift Fix 49€/ 20 min. 89€/ 45 min
Hyvä kosteustasapaino on hyvässä kunnossa olevan ihon perusta! Baborin tunnetuimmat ja suosituimmat tuotteet ovat ihon tehokosteuttajia. Ihon kuivuudesta johtuvat pinnalliset juonteet tasoittuvat, lopputuloksena on elinvoimainen ja virkistynyt iho. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Tähän hoitoon sisältyy 3 kpl Try-Me Kit ampullia.


Vartalohoidot

DIY- Spa Kit 25€
“Tee se itse “-hoito. Hemmottele itseäsi kylpylässä ja kokeile Babor sarjan SPA -hoitotuotteita esim. saunan yhteydessä.  Sis. Voidemaisen kasvojen kuorintavoiteen, kosteusnaamion sekä ravitsevan hiusten- ja päänahan hoito öljyn.

Sand & Sea 120 €/ hoitoaika 80 min
Ylellinen hierovin liikkein tehtävä runsaasti karpaloa sisältävä koko vartalokuorinta, joka uudistaa ja pehmentää karheaa ihoa.  Tehokkaasti kosteuttavaa ja ravitsevaa  manteliöljyä sekä kantasoluja sisältävä vartalonaamio hierotaan kevyesti koko vartalolle. Vartalon ihosta tulee hehkuvan pehmeä.

Valitse mieluisesi vartalonhoito vaihtoehto seuraavista:
Vartaloa muokkaava – hunajainen kukkaisaroma sis. appelsiinia ja mimosaa Kehoa energisoiva -  sis. Inkivääriä, limeä, mandariinia ja jasmiinia Rentouttava – sis. rauhoittavaa lanventelia, minttua, sitruunaa ja vanilijaa Tasapainottava ”Cashmere Wood” – lämmitävät maustetuoksut pippuri,kardemumma, chili ja vetiver


Hieronta

Hierontahoitomme tekevät koulutetut urheiluhierojat. Urheiluhieronnalla on klassista hierontaa tehokkaampi ja lihasta muokkaavampi vaikutus. Hoidot mitoitamme hoitotarpeidesi mukaisesti. Käytämme hoidossa perinteistä hierontaa, urheiluhierontaa, kuuma- ja kylmähoitoja sekä passiivisia venytyksiä. Annamme myös tarvittaessa kotihoito-ohjeita hyvinvointisi ylläpitämiseksi.

Perinteinen urheiluhieronta  45 €/30 min, 65/ 50 min, 110 €/90 min


Jalat & Kädet

Feet First 45 €/ 20 min
Tehokas hoito väsyneille jaloille. Virkistävä ja turvotusta poistava jalkakylpy sisältää myös ihoa pehmentävän jalkojen ja säärten kuorinnan. Kevyt jalka hieronta ja naamio kosteuttavat ja tekevät jalkasi kevyen oloisiksi.  

Hands On 45 €/ 20 min, lakkauksen kanssa 58 €/30 min
Tehokas hoito kuiville käsille ja kynsille. Lämmitetty käsille ja käsivarsille tehtävä karpalo-kuorinta uudistaa ja ravitsee käsien ihoa. Ravitseva käsinaamio sisältää runsaasti helokkiöljyä ja meloni-uutetta. Sisältää myös käsien ja käsivarsien hieronnan. Kynsien lakkaus lisäpalveluna.

Perinteinen jalkahoito 85 €/75 min, kynsien lakkaus + 10 € sis. lakkapullon
Perinteinen jalkahoito, joka sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä kovettumien poiston ja jalkojen raspauksen. Teemme myös kynsien lakkauksen halutessasi sen lisäpalveluna.


Vahaus 

Sääret (1/2) 20 min 45 € / Koko jalat (1/1) 40 min 60 € ,Selkä 30 min 55 €,  Bikiniraja 20 min 32 €

Lisäpalvelut

Sensational Eyes 20 € - turvotusta poistava ja kosteuttava silmänympärysihon hoito.
Päänhieronta 20 € - rentouttava päänahan hieronta hiusten kiiltoa lisäävällä öljyllä.
Babor Boost 20 € - kosteutta ihoon sitova hoitoampulli.
Ihon pikakaunistaja 30 € -kasvon piirteitä kohottava hoitoampulli 30 €
Mekaaninen ihonpuhdistus 20 €
Ripsien& Kulmien värjäys kestovärjäys 35 €
Kulmien muotoilu 20 €
Kulmien muotoilu& värjäys 50 €
Kynsien lakkaus 25 € joka sisältää Baborin lakkapullon.

+ Make Up Service, kysy lisää! 
+ Ripsienpidennykset, kysy lisää!

Varaa hemmotteluhetki