Babor Hoitomenu


Kaikki hoitomme soveltuvat sekä naisille että miehille.


REGATTA SPA SIGNATURE TREATMENT
Hanko Bliss Top-to-Toe 130
Kasvot & Vartalo 90 min

Kokovartalokuorinta, jossa käytetään täyteläistä, karpalonsiemeniä sisältävää kuorintavoidetta. Kuorinta stimuloi ihosolujen uusitumista ja tekee ihon silkkisen pehmeäksi. Tämän jälkeen seuraa tehokas selän alueen hoito, joka hellii väsyneitä ja kiristyneitä lihaksia sisältäen rentouttavan hieronnan sekä lämpimän syväpuhdistavan naamion. Hoidon lopuksi teemme vielä tehokosteuttavan pika-kasvohoidon, mikä jättää ihon energisen ja hyvinvoivan näköiseksi.

HINNASTO & ONLINE -VARAUKSETKASVOT

The Treatment By Sea Creation 290
Kasvohoito 100 min

Ainutlaatuinen, syvänmeren ihmeitä tekeviin raaka-aineisiin perustuva täydellinen LUKSUS-hoito. Ylellinen yhdistelmä aktivoivia ainesosia, joka sisältää mm. Glycocéane GP3- proteiinia sekä vihreä kaviaari – ja merilevä uutetta. Hoito aktivoi kaikkia ihon luonnollisia toimintoja, auttaa ehkäisemään tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista ja vähentää jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä ihossa. Lämpimien laavakivien ja kylmien korallikivien aaltoilevat hierontaliikkeet tekevät tästä ennen kokemattoman hoitoelämyksen.

The ReVersive Glow 180
Kasvohoito 80 min

Ihon toimintoja aktivoiva tehohoito auttaa lisäämään ihon elinvoimaa antaen sille nuorekasta kuulautta samalla vahvistaen ihoa ja tasoittaen ihon väriä. Tämä hoito sopii erinomaisesti juuri silloin, kun ihossa on havaittavissa ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä. Hoidossa käytettävien tuotteiden miellyttävä tuoksu ja koostumus ovat saaneet inspiraationsa BABOR tuotemerkin omista ruusuista, joita kasvatetaan omistajaperheen omassa puutarhassa.

The High Skin Refiner 180
Kasvohoito 80 min

Kasvonpiirteitä muokkaava kasvohoito, joka myös pehmentää juonteita ja kiinteyttää ihoa. Aktiiviset ja ravitsevat anti-age vaikuttaja-aineet mahdollistavat ihon kimmoisuuden ja kiinteyden elpymisen. Hoidon aikana tehdään myös erityinen kiinteyttävä kasvohieronta.

The Lift 120
Kasvohoito 80 min

Doctor Baborin kiinteyttävä ihosoluja aktivoiva kasvohoito ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Ehdottomasti paras anti-age hoito iholle, joka on menettänyt kimmoisuutensa ja eloisuutensa. Pika-kiinteytys, joka tuntuu ja selvästi näkyy hoidon jälkeen.


The Cure 120€
Kasvohoito 80 min

Doctor Babor Detox hoito stressaantuneelle ja uusitumista kaipaavalle iholle. Hoito moninkertaistaa ihon uusiutumisprosessia ja taistelee ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan, joita ovat esimerkiksi hienot juonteet, vähentynyt ihon kimmoisuus ja ihon pigmenttimuutokset. Tehokas vitamiinicocktail vahvistaa ihoa ja lisää ihon vastustuskykyä. Lopputuloksena ihoa nuorentava ja ihon elinvoimaa lisäävä vaikutus. 

Hanko After Ski 85
Kasvohoito 50 min

Ihon kimmoisuutta ja ihon omaa luonnollista vastustuskykyä lisäävä hoito. Vahvistava, korjaava ja uudistava hoito stressaantuneelle iholle.

The Healer 85
Kasvohoito 50 min

Joogatunti kasvoille! Rauhoittava ja jälleenrakentava kasvohoito, joka välittömästi helpottaa erittäin herkistyneen ihon oloa. Punoitus, ihon ärtyneisyys ja kutina vähenevät välittömästi ja iho saa takaisin luonnollisen tasapainonsa.

Hanko All In 85
Kasvohoito 50 min

Perinteinen kasvohoito, jossa kosmetologi räätälöi juuri sinulle sopivan hoidon huolella valituilla tuotteilla ihosi hoitotarpeita vastaten. Hoito sisältää tervetulorituaalin, ihon alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kevyen kasvojen paineluhieronnan sekä hoitonaamion.


Hangover Fix 45/85
Ihon pikakaunistava kasvohoito 25 min/45 min

Hyvä kosteustasapaino on hyvässä kunnossa olevan ihon perusta! BABORin tunnetuimmat  ja suosituimmat  tuotteet  ovat  ihon  tehokosteuttajia. Ihon kuivuudesta johtuvat  pinnalliset  juonteet  tasoittuvat ja lopputuloksena on elinvoimainen ja  virkistynyt  iho.  Hoito sopii  kaikille  ihotyypeille ja sisältää ’Power - smoothie Shotin’. 

Lift Express 49€/89€
Ihon pikakaunistava kasvohoito 25 min/45 min

Nopeasti ja näkyvästi vaikuttava tehohoito. Kuivuudesta johtuvat pintajuonteet silenevät. Hoito tasoittaa ja napakoittaa ihoa antaen upean kuulauden kasvojen iholle. Tehokas pikakiinteyttäjä! Hoitoon sisältyy, kasvojen kuorinta, kiinteyttävä ampulli ja erityinen lifting - hieronta. BABOR 3:n ampullin tutustumispakkaus sisältyy hoitoon.


VARTALOHOIDOT 

DIY Spa Ritual 25€
“Tee se itse” hoito. Hemmottele itseäsi kylpylässä ja kokeile BABOR sarjan SPA hoitotuotteita esimerkiksi saunan yhteydessä.  Sisältää voidemaisen kasvojen ja vartalon kuorintavoiteen sekä kosteusnaamion.

Sand & Sea 120
Vartalohoito 80 min

Ylellinen, hierovin liikkein tehtävä runsaasti karpaloa sisältävä koko vartalokuorinta, joka uudistaa ja pehmentää karheaa ihoa.  Tehokkaasti kosteuttavaa ja ravitsevaa manteliöljyä sekä kantasoluja sisältävä vartalonaamio hierotaan kevyesti koko vartalolle. Vartalon ihosta tulee hehkuvan pehmeä.   


HIERONTA

Hierontahoitomme tekevät koulutetut urheiluhierojat. Urheiluhieronnalla on klassista hierontaa tehokkaampi ja lihasta muokkaavampi vaikutus.  Hoidot mitoitamme hoitotarpeidesi mukaisesti. Käytämme hoidossa perinteistä hierontaa, urheiluhierontaa, kuuma- ja kylmähoitoja sekä passiivisia venytyksiä. Annamme myös tarvittaessa kotihoito-ohjeita hyvinvointisi ylläpitämiseksi.

Hangon perinteinen urheiluhieronta: 30 min – 45€/ 50 min – 65€/ 90 min – 110€


JALAT JA KÄDET

Feet First 45
Jalkahoito 25 min

Tehokas hoito väsyneille jaloille. Virkistävä ja turvotusta poistava jalkakylpy sisältää myös ihoa pehmentävän jalkojen ja säärten kuorinnan. Kevyt jalkahieronta ja naamio kosteuttavat ja tekevät jalkasi kevyen oloisiksi. 

Hands On 45
Käsihoito 25 min

Tehokas hoito kuiville käsille ja kynsille. Lämmitetty käsille ja käsivarsille tehtävä karpalo-kuorinta uudistaa ja ravitsee käsien ihoa. Ravitseva käsinaamio sisältää runsaasti helokkiöljyä ja meloni-uutetta. Sisältää myös käsien ja käsivarsien hieronnan. Kynsien lakkaus lisäpalveluna.

Winter Feet 72 (84 sis. lakkaus)
Jalkahoito 60 min

Täydellinen pedikyyri joka saa jalkojasi tuntumaan aivan uusilta! Sisältää jalkojen puhdistuksen ja mineraalisuolakuorinnan, joka poistaa mahdolliset kovettumat, sekä lämmitetyn naamion , joka parantaa jalkojen verenkiertoa ja pitää jalat lämpiminä pidempään. Kynnet viilataan, kynsinauhat hoidetaan ja halutessasi kynnet lakataan ja saat omaksesi valitsemasi BABOR kynsilakan. Lopuksi tulee erittäin rentouttava jalkahieronta , joka syväkosteuttaa jalat.LISÄPALVELUT 

Ripsien ja kulmien värjäys & muotoilu 39€
Ripsien ja kulmien värjäys 25€
Kulmien värjäys ja muotoilu 25€
Ripsien värjäys 20€
Kulmien muotoilu 20€

Mekaaninen ihonpuhdistus 20 Lift me Up 30 Ihon pikakaunistaja -kasvoja kohottava hoitoampulli.
Beautiful Eyes 20 Turvotusta poistava ja kosteuttava silmänympärysihon hoito.
Päänhieronta 20 Rentouttava päänahan hieronta hiusten kiiltoa lisäävällä öljyllä.
BABOR Boost 20 Kosteutta ihoon sitova hoitoampulli.
Kynsien lakkaus (kädet tai varpaat) 25 Sisältää BABORin kynsilakan.


MEIKKAUSPALVELU   

Silloin kun haluat näyttää kaikkein parhaimmillasi tai halutessasi lisä- opastusta meikkauksessa voimme tarjota sinulle meikkituotteita sekä neuvoja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Kysy lisää tarvittaessa!


Ripsienpidennykset - kysy lisää!


VAHAUSKÄSITTELYT 


Koko jalat 40 min - 60
S
ääret 20 min - 45
Selk
ä 30 min - 55
Bikiniraja 20 min - 32

Kainalot 20 min - 30

Hinnasto & Online-varaukset