Tervetuloa kokemaan rentouttavia elämyksiä meren äärellä


Hangon upea kylpylä tarjoaa mahtavat puitteet kokonaisvaltaiselle hyvinvointielämykselle. Ylellisten altaiden ja saunojen lisäksi valittavanasi on laadukkaita BABOR kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluja sekä tuotteita.

Hyvinvointipalveluja täydentävät räätälöidyt aktiivi- ja huippu-urheilijoille räätälöidyt lajivalmennukset, hierontapalvelut ja räätälöidyt joogatunnit. Regatta Spassa pääset nauttimaan palveluistamme yhdessä perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa.

Suomen ensimmäinen Babor Signature SPA

Suomen ensimmäinen BABOR Signature SPA –sertifioituna hyvinvointikeskuksena Regatta SPA:ssa kauneudestasi huolehditaan kokonaisvaltaisesti. Hemmottele itseäsi vartalohoidoilla tai nauti korkealuokkaisista kasvo-, jalka- ja käsihoidoista, joita ammattitaitoiset kosmetologimme tarjoavat.

Miten olisi esim. Hangover Quick- fix, joka palauttaa kasvojen kosteuden pitkän päivän jälkeen? Tutustu tarjontaamme ja varaa mieleisesi Baborin monipuolisista hoidoista.

Suosittelemme:
Eifelfango SPA 120 € / Vartalohoito 60 min
Hangover fix 45 €/ Quick fix 25 min

Babor hinnasto & Online-varaukset


HIERONTA

Regatta SPAssa olet osaavissa käsissä. Koulutetut huippuosaajat vastaavat monipuolisista hierontapalveluista.
Laajasta palvelutarjonnastamme löytyy jokaiselle jotain: klassista hierontaa, tehokasta urheiluhierontaa, ortopedistä osteopatiaa,fysioterapiaa, jalkaterapiaa, länsimaisen lääketieteen mukaista akupunktiota, ART-hoitoja sekä erilaisia faskiahoitoja.

Klassinen hieronta 45/ 65/ 110 €, hoitoaika 30 min/ 50 min/ 90 min

JOOGA

Regatta SPA tarjoaa kylpylävieraille sekä yrityksille joogapalveluita sekä kattavan valikoiman hyvinvointiin keskittyviä viikonloppukursseja.

Yksityis- sekä yritystunnit on mahdollista järjestää 1- 16 hengelle Regatta Span alakerran liikuntatilassa tai kylpylän lämmössä. Tunti voi olla rentouttava ja syvävenyttävä, liikkuvan dynaaminen jooga tai läsnäoloharjoitteita sisältävä mindfulness -tunti. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

Haluatko viettää joogahetken yhdessä ystäviesi kanssa kylpyläkäynnin yhteydessä tai kokouksen lomassa? Tunti suunnitellaan toiveidesi mukaan. Sinä päätät ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.

LIIKUNTAPALVELUT JA VALMENNUS

Regatta SPAn urheiluharrastajille ja huippu-urheilijoille suunnatuista palveluista vastaa ammattimaiset ohjaajamme. Tarjoamme laadukkaita valmennus ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Asiakkaat pääsevät hyödyntämään Hangon tarjoamia liikunta- ja urheilumahdollisuuksia, kuten mm. purjehdusta, ratsastusta, golfia, tennistä, juoksua ja triathlonia.

Hinta Tunti 105€/ 60min

Varaa tästä tai kysy lisää