Tervetuloa kokemaan rentouttavia elämyksiä meren äärellä 

Hangon upea kylpylä tarjoaa mahtavat puitteet kokonaisvaltaiselle hyvinvointielämykselle. Ylellisten altaiden ja saunojen lisäksi valittavanasi on laadukkaita BABOR kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluja sekä tuotteita.

Hyvinvointipalveluja täydentävät Fibacon räätälöidyt aktiivi- ja huippu-urheilijoille räätälöidyt lajivalmennukset, Helsingin Urheiluhieronnan hierontapalvelut ja Merijoogan räätälöidyt joogatunnit. Regatta Spassa pääset nauttimaan palveluistamme yhdessä perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa.  

Suomen ensimmäinen Babor Signature SPA 

Suomen ensimmäinen BABOR Signature SPA –sertifioituna hyvinvointikeskuksena Regatta SPA:ssa kauneudestasi huolehditaan kokonaisvaltaisesti. Hemmottele itseäsi vartalohoidoilla tai nauti korkealuokkaisista kasvo-, jalka- ja käsihoidoista, joita ammattitaitoiset kosmetologimme tarjoavat.

Miten olisi esim. Hangover Quick- fix, joka palauttaa kasvojen kosteuden pitkän päivän jälkeen? Tutustu tarjontaamme ja varaa mieleisesi Baborin monipuolisista hoidoista. 

Suosittelemme
Sea Creation 290 €, hoitoaika 80 min
The Lift by Doctor Babor 120 €, hoitoaika 80 min
Hanko All In 85 €, hoitoaika 50 min
Hanko Hangover Fix 45 € / 85 €, Quick Fix 20 min, hoitoaika 45 min
Hanko Lift Fix 49 €/89 €, Quick fix 20 min, hoitoaika 45 min

Babor -hoitohinnasto


Hieronta

Regatta SPAssa olet osaavissa käsissä. Alan kotimaisiin huippuosaajiin lukeutuva Helsingin Urheiluhieronta vastaa Hangon merikylpylän hierontapalveluista.
Laajasta palvelutarjonnastamme löytyy jokaiselle jotain: klassista hierontaa, tehokasta urheiluhierontaa, ortopedistä osteopatiaa,fysioterapiaa, jalkaterapiaa, länsimaisen lääketieteen mukaista akupunktiota, ART-hoitoja sekä erilaisia faskiahoitoja.  

Klassinen hieronta 45/ 65/ 110 €, hoitoaika 30 min/ 50 min/ 90 min 

Jooga

Hangon Merikylpylän joogapalveluista vastaava hankolainen Merijooga tarjoaa merikylpylässä kylpylävieraille sekä yrityksille joogatunteja sekä kattavan valikoiman hyvinvointiin keskittyviä viikonloppukursseja. 

Fibaco urheiluvalmennus 

Merikylpylän urheiluharrastajille ja huippu-urheilijoille suunnatuista palveluista vastaa suomalainen Fibaco. Kotimainen, liikunta ja hyvinvointialalla toimiva valmennusyritys tuottaa laadukkaita valmennus ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. 

Asiakkaat pääsevät hyödyntämään Hangon tarjoamia liikunta- ja urheilumahdollisuuksia, kuten purjehdusta, ratsastusta, golfia, tennistä, padelia, juoksua ja triathlonia.

Hinta Tunti 105€/ 60min 

Varaa tästä tai kysy lisää