Tervetuloa kokemaan rentouttavia elämyksiä meren äärellä 


Hangon upea kylpylä tarjoaa mahtavat puitteet kokonaisvaltaiselle hyvinvointielämykselle. Ylellisten altaiden ja saunojen lisäksi valittavanasi on laadukkaita BABOR kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluja sekä tuotteita.

Hyvinvointipalveluja täydentävät Fibacon räätälöidyt aktiivi- ja huippu-urheilijoille räätälöidyt lajivalmennukset, Helsingin Urheiluhieronnan hierontapalvelut ja Merijoogan räätälöidyt joogatunnit. Regatta Spassa pääset nauttimaan palveluistamme yhdessä perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa.  

Suomen ensimmäinen Babor Signature SPA 

Suomen ensimmäinen BABOR Signature SPA –sertifioituna hyvinvointikeskuksena Regatta SPA:ssa kauneudestasi huolehditaan kokonaisvaltaisesti. Hemmottele itseäsi vartalohoidoilla tai nauti korkealuokkaisista kasvo-, jalka- ja käsihoidoista, joita ammattitaitoiset kosmetologimme tarjoavat.

Miten olisi esim. Hangover Quick- fix, joka palauttaa kasvojen kosteuden pitkän päivän jälkeen? Tutustu tarjontaamme ja varaa mieleisesi Baborin monipuolisista hoidoista. 

Suosittelemme:
Summer Chill Out 43 € / Quick Fix 25 min 
Hands On 45 €/ Quick fix 25 min

Babor hinnasto & Online-varaukset


HIERONTA

Regatta SPAssa olet osaavissa käsissä. Alan kotimaisiin huippuosaajiin lukeutuva Helsingin Urheiluhieronta vastaa Hangon merikylpylän hierontapalveluista.
Laajasta palvelutarjonnastamme löytyy jokaiselle jotain: klassista hierontaa, tehokasta urheiluhierontaa, ortopedistä osteopatiaa,fysioterapiaa, jalkaterapiaa, länsimaisen lääketieteen mukaista akupunktiota, ART-hoitoja sekä erilaisia faskiahoitoja.  

Klassinen hieronta 45/ 65/ 110 €, hoitoaika 30 min/ 50 min/ 90 min 

JOOGA

Hangon Merikylpylän joogapalveluista vastaava hankolainen Merijooga tarjoaa merikylpylässä kylpylävieraille sekä yrityksille joogatunteja sekä kattavan valikoiman hyvinvointiin keskittyviä viikonloppukursseja.  

Merijoogan yksityis- sekä yritystunnit on mahdollista järjestää 1- 16 hengelle Regatta Span alakerran liikuntatilassa tai kylpylän lämmössä.  Tunti voi olla rentouttava ja syvävenyttävä, liikkuvan dynaaminen jooga tai läsnäoloharjoitteita sisältävä mindfulness -tunti. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus! 

Haluatko viettää joogahetken yhdessä ystäviesi kanssa kylpyläkäynnin yhteydessä tai kokouksen lomassa? Tunti suunnitellaan toiveidesi mukaan. Sinä päätät ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus. 

FIBACO LIIKUNTAPALVELUT

Merikylpylän urheiluharrastajille ja huippu-urheilijoille suunnatuista palveluista vastaa suomalainen Fibaco. Kotimainen, liikunta ja hyvinvointialalla toimiva valmennusyritys tuottaa laadukkaita valmennus ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. 

Asiakkaat pääsevät hyödyntämään Hangon tarjoamia liikunta- ja urheilumahdollisuuksia, kuten purjehdusta, ratsastusta, golfia, tennistä, padelia, juoksua ja triathlonia.

Hinta Tunti 105€/ 60min  

Varaa tästä tai kysy lisää