Vad är Hydra Facial?

HydraFacial är ett genombrott inom estetisk teknik , som tagit skönhetsindustrin med storm. Denna behandling kan inte jämföras med någon annan. En multifuktionell hudvårdsbehandling som kombinerar peeling. djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt som den slussar ner peptider och aktiva ämnen. 

HydraFacial erbjuder anpassningsbara nivåer av peeling och förbättrar hudens ton och textur, minskar tecknen på fina linjer och uppkomsten av hyperpigmentering.

Resultatet är alltid hud som framstår som mer ungdomlig och strålande  och ett resultat som håller i sig en lång tid framåt. I tillägg till din Hydra Facial behandling kan vi använda LED ljus och lymfatiskt dränage. Varje behandling skräddarsys efter din hudtyp och dina önskemål. Besök vår onlinebokning och boka din tid till en renare, fastare och klarare hy på 30 minuter!


Alla våra behandlingar lämpar sig till kvinnor och män.


HydraFacial™ Hydration –ansiktsbehandling 97 € Decolte 34 €

En återuppbyggande och djupåterfuktande behandling som passar alla hudtyper. Med den multifunktionella toppmoderna tekniken kan man exfoliera / våtslipa  ,tömma porerna samt slussa ner aktiva ämnen och peptider som lämnar huden renare, klarare och fastare.

HydraFacial™Deep Clean –ansiktsbehandling 142 € Decolte 76 €

Denna ansiktsbehandling lämpar sig för fet, oren eller tilltäppt hud. Djuprengörande med portömning som minimerar talgproduktionen samtidigt den förminskar stora porer. Med HydraFacial™ kan vi göra en smärtfri portömning av svarta och vita pormaskar , rensa huden på slaggämnen och lämnar huden sammetslen och ren. I denna behandling använder vi oss också av GlySal™ syra som finns i styrkan 7,5 % ,15 % och 30 %.  

HydraFacial™ Special –ansiktsbehandling  152 €

Djuprengörande med portömning som minimerar talgproduktionen samtidigt den förminskar stora porer. Med HydraFacial™ kan vi göra en smärtfri portömning av svarta och vita pormaskar , rensa huden på slaggämnen , slussa ner aktiva ämnen och peptider som lämnar huden sammetslen och ren. Under denna behandling gör vi en effektiverad slipning med ett special munstycke på olika problemområden ( ärr, pigmentförändringar, tjock hy) samt 15 % eller 30 % GlySal™ syra.

HydraFacial™Anti-Age – ansiktsbehandling  165 € Decolte 94 €

Denna ansiktsbehandling är idealisk för mogen hy.
HydraFacial™Anti-Age reparerar ålderstecken , pigmentförändringar och fina linjer samt rynkor med hjälp av Dermabuilder™ som är en stark peptid, hyaluronsyra samt A och E vitamin. GlySal™ syra används vid behov.

HydraFacial™ SkinTone –ansiktsbehandling 175 € Decolte 60 €

En behandling för ojämn hudton (hyperpigmentering). I denna behandling gör vi en hudrengöring, portömning ,kemisk peeling, fysikalisk peeling och slussar ner ett antioxidantserum på de områden som har ojämn hudton, pigmentförändringar så som hormonell melasma ,ärrbaserade pigmentförändringar , solskador eller kosmetiska hudförändringar. Varje behandling reducerar pigmentförändringarna och med denna behandling kan man arbeta bort pigmentförändringarna helt och hållet. I slutet av behandlingen är huden ren, len och hudfärgen är garanterat jämnare. Efter behandlingen är det skäl att undvika att utsätta huden för UV ljus så att inte hudtonen blir ojämn igen och kom ihåg att använda solskydd 

Clean & Hydrate - rygg 117 €
Clean & Hydrate -armar 99 €
Clean & Hydrate -ben 99 €  

Boka din Hydra Facial här