Välkommen att koppla av och njuta


Välkommen att koppla av och njuta i ett spa där du har huvudrollen. Utöver allmänna bassänger och bastun kan du välja mellan Babor högklassiga skönhets- och wellnessbehandlingar samt produkter. Wellnesstjänsterna kompletteras av yogapass, Duo-behandlingar samt specialträningsprogram för nybörjare, aktiv- och toppidrottare.

Babor Signature SPA

Regatta SPA är det enda BABOR Signature SPA –certifierade wellnesscentret i Finland. Vi vårdar din skönhet på ett holistiskt sätt. Skäm bort dig själv med kroppsbehandlingar eller njut av högklassiga ansikts-, fot-, Duo- och handbehandlingar som våra professionella kosmetologer erbjuder.

Hur skulle det till exempel vara med en Hangover Quick Fix som är fuktgivande för ansiktet efter en lång dag?

Vi rekommenderar:
Hanko Bliss Top-to-Toe 160 € / Kropp - och ansiktsbehandling 90 min
Hangover fix 45 € / Ansiktsbehandling 25 min

Läs mer om Babor behandlingarna


MASSAGE

På Regatta Spa är du i kunniga händer. Massagetjänsterna sköts av våra skolade massörexperter. Vi erbjuder något för alla: klassisk massage, massage med osteopatisk teknik och thaiyoga-massage.

Klassisk osteopati sköter människan som en helhet. Man löser upp spänningar som belastar problemområdet och på så sätt hjälper man också övriga delar av kroppen att slappna av, vilket resulterar i en vidare effekt.

Behandlingen går ut på att man med hjälp av oscillationsrytmen löser upp spänningar och aktiverar vätskecirkulationen. Vårdaren använder sig ofta av en s.k. naturlig hävarmsteknik t. ex. genom rörelse av de övre extremiteterna för att ge avslappning i nacke och axlar. Således ger behandlingen en djup och holistisk effekt som stöder det övergripande välbefinnandet.

En osteopatisk behandling inleds med en kort intervju och en undersökning för att vårdaren ska skapa sig en helhetsbild av personen som ska behandlas. Undersökningen görs antingen så att personen står, ligger eller genom att göra rörelser eller genom att palpera det område på kroppen som behöver behandling.


YOGA

Regatta Spas bjuder på högklassiga yogatjänster. Vi erbjuder yogapass för spagäster och företag, samt ett brett utbud av kurser inriktade på wellness. Priser från 150€/60 min. Fråga gärna mera av oss!

För privat personer: Avslappnande Yinyoga Energiserande Flowyoga Tema yoga (födelsedagar, möhippa, fester etc.)

För företag: Mind & Body Relax timme Mindfulness föreläsning och övningar

TRÄNING & COACHING

För Regatta Spas träningsintresserade och toppidrottare erbjuder vi personal training och coaching tjänster. Vi inriktar oss på på motion och wellness, som ger kvalitativa coaching- och motionstjänster både för privatpersoner och företag.

Kunderna ges möjlighet att utnyttja Hangös motions- och idrottsmöjligheter, så som segling, ridning, golf, tennis, paddling, löpning och triathlon.

Pris: 105 €/ 60min

Fråga mera av oss